|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Disclaimer online-waarzeggers
online-waarzegger.nl - Online waarzeggers
       
  Live hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door online-waarzeggers Daghoroscoop Stier door online-waarzeggers Daghoroscoop Tweelingen door online-waarzeggers Daghoroscoop Kreeft door online-waarzeggers
Daghoroscoop Leeuw door online-waarzeggers Daghoroscoop Maagd door online-waarzeggers Daghoroscoop Weegschaal door online-waarzeggers Daghoroscoop Schorpioen door online-waarzeggers
Daghoroscoop Boogschutter door online-waarzeggers Daghoroscoop Steenbok door online-waarzeggers Daghoroscoop Waterman door online-waarzeggers Daghoroscoop Vissen door online-waarzeggers

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Online-waarzegger.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

Online waarzeggers

Disclaimer Online-waarzegger.nl


De disclaimer van Online-waarzegger.nl is van toepassing bij elke bezoek en opvraging van de website Online-waarzegger.nl en dit voor elke pagina, subdomein, mobiele versie,... zowel in als buiten de Online-waarzegger.nl-account. Wanneer u de telefoonlijnen van Online-waarzegger.nl belt, gaat u eveneens akkoord met deze disclaimer. Door raadpleging van deze website of het bellen naar onze telefoonnummers aanvaardt u, de bezoeker dus uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Online-waarzegger.nl kan de bepalingen van deze disclaimer op elke tijdstip steeds eenzijdig wijzigen. Gelieve dus bij elke raadpleging, consult, telefoon of e-mail opnieuw deze disclaimer te raadplegen.

Online-waarzegger.nl werkt alleen met zelfstandige online-waarzeggers en staat enkel en alleen in voor het in contact brengen van u als bezoeker van de website Online-waarzegger.nl enerzijds en een zelfstandige online-waarzegger anderzijds. De inhoud van de consults die de zelfstandige online-waarzeggers maken via telefoon, e-mail , account, mobiel... zijn geheel voor hun eigen rekening. Wanneer u belt of e-mailt met een online-waarzegger op Online-waarzegger.nl dan brengen wij u alleen in contact met een zelfstandige online-waarzegger. U belt of e-mailt dus niet met een medewerker van Online-waarzegger.nl. U verklaart zich akkoord met het feit dat getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults en telefoonconsults enkel tussen u en zelfstandige online-waarzeggers worden gevoerd en dat wij van Online-waarzegger.nl hier geen deel van uitmaken.

Belt u als gebruiker naar het nummer 0909 -19 19 met zelfstandige online-waarzeggers dan kost dit 90 cent per minuut, belt u naar het nummer 0903 - 416 38 met zelfstandige online-waarzeggers dan kost dit 150 cent per minuut. Het advies van de zelfstandige online-waarzeggers kost vanaf 80 cent per minuut wanneer u als gebruiker via de Online-waarzegger.nl-account belt naar een lokaal nummer.. Wanneer u advies of een vraag stelt aan de zelfstandige online-waarzeggers per e-mail kost dit 15 euro / vraag en een e-mailconsult kan enkel via een Online-waarzegger.nl-account tot stand komen.

Online-waarzegger.nl is niet verantwoordelijk voor het aantal zelfstandige online-waarzeggers op de website op bepaalde tijdstippen aangezien de zelfstandige online-waarzeggers zelf hun werkdagen en werkuren op de website Online-waarzegger.nl kiezen. Online-waarzegger.nl verbindt er zich toe de gegevens van de aanvrager niet door te geven aan derden, behoudens aan de zelfstandige online-waarzegger die werd gecontacteerd.

Online-waarzegger.nl vraagt de online-waarzeggers om een omschrijving van zichzelf, alsook om hun specialiteiten op paranormaal vlak. Wij controleren de online-waarzeggers met de grootste omzichtigheid, doch kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor incorrecte informatie op hun profielpagina. Online-waarzegger.nl kan geen garanties geven omtrent de dienstverlening en het advies van de getoonde online-waarzeggers. Online-waarzegger.nl kan bijgevolg niet aansprakelijk worden gesteld voor zaken die voortvloeien uit het handelen van een derde, noch voor de adviezen die de zelfstandige online-waarzegger aflevert of niet (tijdig) aflevert.

Informatie op deze website vervangt geen persoonlijk advies of bijstand bij concrete gevallen.  U als bezoeker blijft volledig aansprakelijk voor de keuze van de door u geraadpleegde pagina's, getuigenissen, horsocopen, adviezen van online-waarzeggers,... en voor de gevolgen van het gebruik dat u maakt van deze informatie.

De pagina’s, inhoud, horsocopen, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults... die de bezoeker raadpleegt of ontvangt via interactieve toepassingen een zuiver informatieve waarde.  Alle gegevens op de website worden door Online-waarzegger.nl met de grootste zorgvuldigheid nagekeken en onderhouden, waarbij enkel betrouwbare bronnen en de zelfstandige online-waarzeggers worden aangewend.  Online-waarzegger.nl geeft geen garanties omtrent de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie die via Online-waarzegger.nl wordt aangeboden.  Daarom wijst Online-waarzegger.nl alle aansprakelijkheid af ingevolge de toegang tot, de consultatie of het gebruik van de informatie, gegevens, inhoud, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, telefoon -en emailconsults,... op de website en de toegang tot en het gebruik van onze (mobiele) interactieve toepassingen.

Wij doen er alles aan om de website Online-waarzegger.nl steeds raadpleegbaar te maken, behoudens perioden van technische en inhoudelijke onderhoudswerken aan de server, website of herstel van defecten en programmeerfouten.  Online-waarzegger.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige gevolgen door onbeschikbaarheid van de website of onderdelen ervan, traag laden van pagina's, van beperkingen in gebruik, virussen, malware,...

Online-waarzegger.nl bevat hyperlinks naar websites van derden en het staat u als bezoeker natuurlijk vrij deze websites te raadplegen. Wanneer Online-waarzegger.nl een hyperlink legt naar een andere website, betekent dit niet dat Online-waarzegger.nl deze site heeft goedgekeurd. Online-waarzegger.nl heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites waarnaar een hyperlink ligt en geeft geen garanties wat het advies, veiligheidsniveau, inhoud,... van deze websites betreft.  Online-waarzegger.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen die de bezoeker zou ondervinden ingevolge het gebruik van deze gelinkte websites. Online-waarzegger.nl heeft geen controle over websites van derden of hyperlinks naar websites van derden.

De intellectuele eigendomsrechten op de website, de logo’s, de informatie, teksten, getuigenissen, horoscopen, user interface, kleurgebruik, interactieve toepassingen, … horen toe aan Online-waarzegger.nl en zijn tevens auteursrechtelijk beschermd.  Het kopiëren, aanpassen of wijzigen van een deel of van geheel deze website op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating van Online-waarzegger.nl is verboden.  Inbreuken zullen burgerlijk en strafrechtelijk vervolgd worden.

Online-waarzegger.nl behoudt zich het recht voor om de tarieven van een e-mailconsult of de telefoontarieven te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving naar u als gebruiker toe.

Aangekochte credits in de Online-waarzegger.nl-account kunnen worden gecrediteerd na contactname via uw account, behalve voor credits die door Online-waarzegger.nl gratis aan de gebruiker zijn toegewezen. Credits zijn niet overdaagbaar aan derden.

U verklaart deze overeenkomst en disclaimer te hebben gelezen, begrepen en u gaat ermee akoord. U mag nooit tussen beide komen of proberen tussen beide te komen in de werking van de website Online-waarzegger.nl. U mag geen actie ondernemen die de belasting / traffic voor de website Online-waarzegger.nl overbelast.MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf online-waarzegger? | Consulenten Copyright © 2008 - 2021 online-waarzegger.nl. Alle rechten voorbehouden.


online-waarzegger.nl - Online waarzeggers
Disclaimer online-waarzeggersTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 online-waarzegger.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  online-waarzeggers RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie online-waarzegger.nl m.Online-waarzegger.nl
 

Online-waarzegger.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde online-waarzeggers Paranormaal begaafd
  online online-waarzeggers Online online-waarzeggers
  Zelf online-waarzegger worden Zelf online-waarzegger worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door online-waarzeggers Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

online-waarzeggers
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel online-waarzegger
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende online-waarzeggers Helderziende online-waarzeggers
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online online-waarzeggers online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende online-waarzeggers
  Bronnen online-waarzeggers Bronnen online-waarzeggers

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET online-waarzeggers
  Telefoonconsult met online-waarzeggers Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met online-waarzeggers Consultatie via e-mail
  Fotoreading met online-waarzeggers Fotoreading met online-waarzeggers
  Goedkoper bellen met online-waarzeggers Goedkoop bellen met online-waarzeggers

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door online-waarzeggers Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door online-waarzeggers Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door online-waarzeggers Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door online-waarzeggers Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door online-waarzeggers Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door online-waarzeggers Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door online-waarzeggers Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door online-waarzeggers Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door online-waarzeggers Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door online-waarzeggers Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door online-waarzeggers Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door online-waarzeggers Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door online-waarzeggers Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen